ALLE ANGRER (2016)

I 2016 hadde TVNorge premiere på programserien ”En hyllest til Jahn Teigen” hvor en rekke profilerte artister hyllet ham med musikalske opptredener, blant andre Jan Eggum, Carola, Bettan og Alexander Rybak. Marie Bergby Handeland og Morten Liene ønsker å føye seg inn i denne rekka, ved å synge Jahn Teigens album Klar dag / Instamatik (1982).

 

De spør seg: Har vi vært for opptatt av spilloppmakeren og stemmeprakten til Teigen? Har dette tatt fokus vekk fra den alvorlige? I Alle Angrer undersøker de derfor den alvorlige Jahn Teigen, inspirert av Teigens egen undersøkelse av hvorfor det er så mye enklere for ham å gråte nå enn for en del år siden. Teigen lengter, gråter, men er også verdens lykkeligste mann.


 Alle Angrer er første konsert i Marie og Mortens konsertserie Ønskekonserten.  I samme serie finnes også Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger (2017) og NULL (2018).

 

Alle Angrer tilpasses ulike rom, men spilles helst i trær. Den har gjestet Norsk Litteraturfestival, Teaterfestivalen i Fjaler, Oktoberdans, Multiplié, Sånafest og Dansens hus, samt mindre og mer private steder som en del av deres større tjenesteverk ÅPNINGER (2016).

 

Alle Angrer er støttet av Norsk Kulturråd og Fond for utøvende kunstnere.

     Foto: Andreas Strand Renberg

   Foto: Andreas Strand Renberg